Spring menu over

I samarbejde med Nationalpark Kongernes Nordsjælland og VisitNordsjælland har Hillerød Kommune udviklet nye skilte, som skal lede besøgende ud i vores dejlige område enten på cykel eller til fods og være med til at skabe en mere sammenhængende Nationalpark. Hillerød Station er trafikknudepunktet for Nationalparken Kongernes Nordsjælland.

Her kan du tage toget og cyklen ud mod Hundested, Tisvilde, Gilleleje og Helsingør – og nå alle de spændende steder. På stationen kan du møde et inspirationsskilt, cykler du kan leje og møde en cykelservicestation, hvor du har mulighed for at pumpe eller skrue lidt på udstyret forud for din tur ud i nationalparken.

Skiltene leder via en QR kode ind til et specielt udviklet cykelsite på VisitNordsjællands website, hvor man ud over inspiration til netop disse ture – vil kunne finde yderligere 30 ture specielt udviklet til inspiration for andre spændende oplevelser i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Til alle turene vil du finde digitale kort, og samtidig vil alle turene ligeledes være oversat til engelsk og tysk, så vi også kan inspirere vores udenlandske gæster.

Indvielse 10. oktober - Du kan komme med

Indvielsen finder sted den 10. oktober kl. 17.00 på Hillerød Station, hvor Dan Riise, formand for Arkitektur, Byplan og Trafikudvalget sammen med Formanden for Nationalpark Kongernes Nordsjælland Per Kølster vil indvie Nordsjællands nye cykel- og vandrehub.

Efter indvielsen, kl. 17.15 cykler vi ned til Frederiksborg Slot, hvor direktør Ulla Tofte fra Frederiksborg – Det Nationalhistoriske Museum, fortæller om hvordan Nationalparken Kongernes Nordsjælland og Frederiksborg Slot beriger hinanden. Rabarbergaarden på Slottet byder på et glas rabarbersaft inden vi slutter af kl. 18.

Nordsjællands 10 nye cykelhubs er blevet til med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelsen. Dertil en stor tak til Lokaltog A/S og DSB for samarbejdet med placeringen af skiltene.

Hillerød Kommune - logo