Spring menu over

Vi søger en engageret souschef, der brænder for pædagogisk, administrativ og personalemæssig ledelse.

 
  • Brænder du for skoleudvikling og stærke ungefællesskaber med deltagelsesmuligheder for alle unge?
  • Har du lyst til at være med på holdet på en skole, hvor vi igennem stærke relationer arbejder for, at alle unge lykkes og hvor arbejdet med faglig, personlig og social udvikling går hånd i hånd?
  • Kan du se dig selv i skolens værdier: Anerkendelse, samhørighed, engagement og mestring, der danner grundlaget for det vigtige arbejde med skolens unge mennesker?
  • Er du optaget af det gode arbejdsmiljø, hvor ordentlighed, respekt, humor og ansvarlig ledelse er nøgleord?
så er du måske vores nye lederkollega på 10. klasseskolen?

Om skolen

10. klasseskolen i Hillerød har taget fat på sit 26. skoleår, hvor kerneopgaven med at uddanne og danne unge mennesker, i alle årene, har stået stærkt hos ledere, lærere og pædagoger.  Skolen består af almen klasser, en EUD 10-klasse, en specialklasse og Hillerød Kommunes modtageklasse for unge i alderen 14-17 år. Vi har elever fra hele Nordsjælland og nyder godt af, at have et godt ry blandt mange af vore tidligere elever og forældre. Skolens liv er bygget op om klasser og linjer og 28 uger med almindelig skema og 12 uger – herunder prøver – med andeledes skema. Du kan læse mere på skolens hjemmeside: 10klasseskolenhillerod (aula.dk)

Skolens ledelse består af skolens leder og souschefen. Skolen har 16 engagerede lærere og en sammensat elevgruppe, hvor antallet af elever svinger fra år til år. Vi har ved skolestarten i år 116 elever indskrevet.

Din profil

De kvaliteter, vi søger hos vores nye kollega er
  • At du er optaget af unges faglige og personlige trivsel og udvikling
  • At du har ledelsesmæssig erfaring
  • At du kan agere og bevare overblikket i en kompleks hverdag
  • At du kan skabe tillid og være rollemodel
  • At du er handlingsorienteret og har personlig gennemslagskraft
  • At du er samarbejdsorienteret
  • At du har administrative kompetencer
  • At du er holdspiller og kan bidrage konstruktivt til et stærkt lederteam
  • At du har humor og en uhøjtidelige omgang med kollegaer, lærere og de unge

Dine opgaver:

  • Indgå i skolens lederteam, hvor daglig drift og udvikling er centrale arbejdsopgaver
  • Vikardækning
  • Prøveafvikling, skriftlige og mundtlige
  • MU-samtaler
  • Lederansvar for modtageklassen
  • Ledelsesansvar for halvdelen af skolens almenklasser – herunder elevsager og samarbejdsmøder med ressourcepersoner fra fx UU, PPR og Familiesektionen
  • Samarbejde med skolens sekretær om diverse personalemæssige indberetninger til KMD (f.eks. løn og ferie).

Bliv en del af et stærkt ledelsesfællesskab

10. klasseskolen er en del af Hillerød Kommunes skolevæsen, der består af 7 almene distriktsskoler, en 10. klaseskole, to specialskoler, en ungdomsskole og UU. Som leder i Hillerød Kommune bliver du en del af et aktivt, professionelt ledelsesfællesskab på tværs af skolerne med fokus på videndeling og sparring.

I Hillerød Kommune er den fælles vision om fremtidens folkeskoler formuleret i Hillerød Kommunes skolepolitik 2021-25 med fokus på, at alle elever skal opleve sig selv som en del af et fagligt og socialt fællesskab og skabe forudsætninger for, at alle unge kan gennemføre en ungdomsuddannelse – uanset baggrund og forudsætninger. Som leder i Hillerød Kommune vil du desuden være med til at implementere et politisk vedtaget program med fokus på at udvikle stærkere børnefællesskaber, der skaber deltagelsesmuligheder for flere børn i almenfællesskabet. Programmet består bl.a. af praksisnær kompetenceudvikling af medarbejdere fx gennem udvikling af teamsamarbejdet, anvendelse af pædagogisk analyse og co-teaching. Der er samtidig et lederudviklingsforløb med fokus på den faglige ledelse af en inkluderende praksis. Kompetenceudviklingsforløbet foregår dels i det store ledelsesfællesskab på tværs af skolerne i kommunen og dels i vores eget ledelsesteam her på skolen.

Rekrutteringsproces

Stillingen er ledig til besættelse den 1. november 2024.

Vi håber, at du er blevet interesseret i stillingen, og vi vil opfordre dig til at kontakte 10. klasseskolens leder, Morten Lai Knudsen på telefon 72 32 57 15, inden du søger stillingen.

Vi planlægger med 1. samtalerunde den 16. september og 2. samtalerunde den 23. september, begge dage om eftermiddagen.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er jfr. en forhåndsaftale indplaceret på grundlønstrin 48 og lønnen forhandles efter kvalifikationer.

Frist

Ansøgningsfristen udløber den 10. september 2024.

Hos os er det ikke kun arbejdet, der tæller, men også menneskene bag.

I fællesskab gør vi hver dag en forskel for kommunens mere end 54.000 borgere, og vi sætter pris på det helt særlige bidrag, som du kommer med. Vi er stolte af at gå nye veje og sammen finde løsninger på de udfordringer, som møder os. Hillerød Kommune er en fleksibel arbejdsplads, hvor vi tror på værdien af både forskellighed og sammenhold. Det er vigtigt, at alle føler sig anerkendt og respekteret, for hos os er arbejdsglæde en forudsætning for den gode kvalitet og tilfredse borgere.


Ansøgningsfrist
10. september 2024

Tiltrædelse
1. november 2024

Kontakt
Morten Lai Knudsen på telefon 72 32 57 15

Arbejdssted
Skoleafdelingen

Ansættelsesforhold
Fast stilling på fuld tid

Hillerød Kommune - logo