Spring menu over
I Fredskovhellet Børnehus søger vi en pædagogmedhjælper på 30 timer til vores vuggetue. Såfremt man ønsker 37 timer, vil de resterende 7 timers ansættelse være i et af områdets andre dagtilbud.

Vil du medvirke til at fremme børns trivsel, læring, udvikling og dannelse? Ønsker du et arbejdsmiljø med plads til både grin og faglige refleksioner? Så er Fredskovhellet Børnehus måske din næste arbejdsplads.

Hvem er vi?

I Fredskovhellet Børnehus sætte vi en ære I at være nysgerrige på både børn såvel som på egen praksis. Vi tror på, at alle børn gør det så godt som de kan, og det er vores ansvar at være evigt nysgerrige på læringsmiljøerne omkring børnene.

I Fredskovhellet Børnehus er der rig mulighed for aktiviteter i både store og små grupper alt efter, hvad aktiviteten og børnegruppen kalder på. Vi er et børnehus, som prioriterer udelivet og drager fordel af at have et fantastisk nærområde, hvor der både findes gode cykelstier, legepladser samt skov og eng.
Vi er et børnehus som rummer en børnegruppe fordelt på mange nationaliteter, hvorfor arbejdet omkring sprog er en naturlig del af vores hverdag. Vi sætter en ære i at være nysgerrige på egen praksis og ser læringsmiljøer som evigt dynamiske og dermed i konstant udvikling. I denne forbindelse vil du få rig mulighed for at påvirke den løbene pædagogiske udviklingsproces.

Vi tror på at god pædagogik kræver refleksioner og kollegial sparring og planlægning. Derfor er der sat stuemøde i skema hver uge.

Vi er et integreret børnehus med børn i alderen 0-6 år. Vi er fordelt i to huse på den samme adresse. I det ene hus er der ca. 50 børnehavebørn fordelt på to stuer, i det andet hus er der ca. 34 vuggestuebørn fordelt på tre stuer.

Hvem er du?

I Fredskovhellet Børnehus vil du træde ind i et kollegialt miljø med højt til loftet og med plads til forskellighed, humor og gode grin.

Leder og personale søger dig som
  • er klar på at reflektere over egen praksis
  • kan lide at arbejde struktureret
  • både kan arbejde individuelt og i teams
  • er initiativrig

Børnene fortæller, at de vil have en voksen som
  • gerne vil lege med os
  • kan fortælle os, hvornår æblerne på æbletræet er modne
  • vil hjælpe os med at sige farvel til vores mor og far
  • kan puste der, hvor det gør ondt
  • kan hjælpe os, når legen ikke gider virke

Ansøgningsfrist

2. juli 2024.
Du bedes sende din ansøgning, inklusiv relevante bilag elektronisk.

Samtaler forventes afholdt torsdag den 4. juli 2024.

Praktiske oplysninger

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. august 2024 eller hurtigst muligt derefter.

30 timer af ansættelsen vil tjenestestedet være Fredskovhellet børnehus, Fredskovhellet 1B, 3400 Hillerød. Såfremt der ønskes et højere timetal, vil den resterende del af ansættelsen være i et af områdets andre dagtilbud.

Ansættelsen i Fredskovhellet Børnehus er på 30 timer i vuggestuen i tidsrummet 6.45.-17.00 (mandag-torsdag) fredag 7.00-16.30. Derudover skal du påregne aftenmøder ca. en gang om måneden, samt én pædagogisk lørdag om året.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst og reglerne om lokal løndannelse.

Ansættelse forudsætter godkendt børne- og straffeattest.

Har du spørgsmål,

eller vil du gerne besøge os og få en rundvisning, er du meget velkommen til at kontakte Daglig leder, Søren Arildslund på mail soear@hillerod.dk eller telefon 72 32 48 94.


 

Hos os er det ikke kun arbejdet, der tæller, men også menneskene bag.

I fællesskab gør vi hver dag en forskel for kommunens mere end 54.000 borgere, og vi sætter pris på det helt særlige bidrag, som du kommer med. Vi er stolte af at gå nye veje og sammen finde løsninger på de udfordringer, som møder os. Hillerød Kommune er en fleksibel arbejdsplads, hvor vi tror på værdien af både forskellighed og sammenhold. Det er vigtigt, at alle føler sig anerkendt og respekteret, for hos os er arbejdsglæde en forudsætning for den gode kvalitet og tilfredse borgere.


Ansøgningsfrist
2. juli 2024

Tiltrædelse
1. august 2024

Kontakt
Daglig leder, Søren Arildslund, mail soear@hillerod.dk / telefon 72 32 48 94

Arbejdssted
Fredskovhellet

Ansættelsesforhold
30 timer

Hillerød Kommune - logo